Välkommen till Ugglarp - vid havet i HallandVäder

Ugglarps Vandrarhem

Vandrarhem i Halland

Ugglarps vandrarhem är beläget i Ugglarps by vid Kustvägen mellan Halmstad och Falkenberg. Vandrahemmet erbjuder boende i två hus, Villa Kustvägen och Handelsboden. Här erbjuds boende i rum och lägenheter med hög standard i varierande storlek. Alla rum har egen dusch och toalett. Samtliga rum har dubbelsäng plus fåtöljer eller soffa. Tv finns på rummen.

Grunden för boende på Ugglarps vandrarhem är självhushåll, dvs du städar själv och tar med egna lakan och handdukar. Vill du kan du naturligtvis köpa dessa tjänster av oss. Närheten till Kustvägen gör att du snabbt förflyttar dig till både Halmstad och Falkenberg, vill du inte ta bilen finns busshållplats strax utanför huset. I Ugglarp finns många härliga promenadvägar och du promenerar till havet på ca 10 minuter. Är ni en grupp, förening eller flera familjer som reser tillsammans är Ugglarps vandrarhem ett perfekt alternativ. I Vandrarhemmet erbjuds boende för upp till 24 vuxna och 18 barn. Vi erbjuder grupper att hyra hela anläggningen själva.

Villa Kustvägen har ett stort gemensamt kök. Köket är utrustat med porslin, och köksredskap samt kyl och frys. Utöver köket finns en stor matsal/ samlingsrum plus trädgård med gräsmatta utanför. Handelsboden ligger 100 meter ifrån Villa Kustvägen och består av fyra lägenheter med egen ingång från gatan utanför. Alla lägenheter har eget pentry med kylskåp, spis och ugn samt microvågsugn.
Boka   Rum och lägenheter