Välkommen till Ugglarp - vid havet i HallandVäder

Hyr stuga i Ugglarp

Hyr stuga i Halland

Att hyra stuga hos oss i Ugglarp ger dig en bra grund och möjlighet till minnesvärda upplevelser och en avkopplande vistelse vid havet i Halland. Oavsett om du vill njuta av natur, bad och strand, uppleva Falkenberg och Halmstad eller shoppa på Gekås i Ullared har vi stugor och boende som passar de flesta.

Majorieteten av våra stugor ligger i vår härliga stugby Holmen. Stugbyn har en underbar utsikt över campingen och Ugglarps havsbad. I stugbyn erbjuder vi fyra olika typer av stugor. Storlek, antal bäddar, antal sovrum och utrustning är några saker som skiljer de olika objekten åt. Gemensamt för samtliga stugor på Holmen är att alla har egen dusch och toalett, kök eller pentry, tv samt altan med havsutsikt. Utöver vår stugby har vi flera andra stugor att välja på, i direkt anslutning till anläggningen eller i vårt närområde.

Grunden för allt vårt boende är självhushåll, dvs du städar själv och tar med egna lakan och handdukar. Vill du, kan du naturligtvis köpa dessa tjänster av oss. Som tillval kan du beställ lakanpaket samt slutstädning.
Boka   Stugor

Erbjudande

  • Fira Midsommarhelgen i Ugglarp. Klassiskt midsommarfirande vid dansbanan i byn, hoppborg för barn och tipspromenad. Pris för tre nätter inklusive el från: 3150 SEK

Bilder & Priser