Välkommen till Ugglarp - vid havet i HallandVäder

 • Camping vid havet i Ugglarp, Halland nära Falkenberg, Halmstad och Ullared

  Camping

  Oavsett om du kommer med husvagn, husbil, tält eller något annat campingfordon är du varmt välkommen till oss vid havet. Campingen består av två områden, "Strandängen" och "Lyckan". Karaktären skiljer sig åt på de båda områdena, Strandängen har närkontakt med havet och Lyckan ligger inbäddat i skogskanten. Oavsett område så har du alltid nära till naturen med mycket fria ytor.
  Husvagn »
  Husbil »
  Tält »
 • Stuga vid havet i Ugglarp nära Ullared, Halmstad och Falkenberg

  Stuga

  Vi erbjuder många olika typer av stugor i Ugglarp. På campingområdet vid havet, med en fantastisk utsikt ligger vår stugby Holmen. Stugorna på Holmen har olika storlekar och utrustningsnivå. Utöver stugorna på Holmen erbjuder vi flera andra stugor, både på campingområdet samt en bit ifrån. De flesta av dessa stugor ligger på egen tomt, nära naturen.
  Stugor »
 • Ugglarps Vandrarhem i Ugglarp nära Ullared, Halmstad och Falkenberg

  Ugglarps Vandrarhem

  Ugglarps Vandrarhem ligger i Ugglarps by och består av två olika hus. Det största är Villa Kustvägen där samtliga rum har egen dusch och toalett. I huset delas kök och matplats med övriga gäster. Det andra huset är Handelsboden, här finns fyra gatulägenheter som är fullt utrustade med dusch, toalett och kök.
  Ugglarps Vandrarhem »