Välkommen till Ugglarp - vid havet i HallandVäder

Arbeta hos oss i Ugglarp

Vi söker nya lysande stjärnor till vårt gäng. Vi anställer till hela vår verksamhet vilket innebär tjänster inom:

- Servering
- Kök
- Pizzeria
- Reception
- Butik
- Aktiviteter
- Stugservice

För att passa in hos oss vill vi att du älskar att möta nya människor, du gillar att uppfylla förväntningar och har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du skall kunna ge utsökt service och skapa skön stämning bland arbetskamraterna.

Om du tror att du passar in vårt serviceteam ser vi gärna att du skickar din ansökan innehållandes CV och personligt brev till: info@ugglarp.nu

Läs mer om varje tjänst här:

Restaurangansvarig:
Som ansvarig leder och inspirera du dina kollegor och ser till att ni levererar en produkt av hög kvalitet samt bemöter gäster på ett serviceinriktat sätt. Du planerar den dagliga driften och leder och fördelar arbetet i kök och restaurang så det flyter. Som restaurangansvarig gillar du matlagning. Du ansvarar för dagliga inköp, inventering samt egenkontroll. Vi söker dig med lämplig utbildning och/eller tidigare erfarenhet inom branschen.
Servering:
Du är restaurangens ansikte utåt. I tjänsten ger du service till våra gäster vid beställningar, kassahantering, servering, bar samt ser till att restaurangen är välkomnande och ren. Restaurang Strandkanten bjuder på fantastisk utsikt över havet och serverar härlig dryck, mat och pizza. Fullständiga rättigheter finns.
Pizzabagare:
Du en viktig kugge i köksteamet eftersom vi både serverar våra gäster mat och pizza. Du bakar självklart pizza men gör även deg, sås och sallad. Du är självklart noggrann med både hygien och städ. Vi söker dig som arbetat som pizzabagare och har några års erfarenhet inom branschen.
Receptionen:
I receptionstjänsten ger du service till våra gäster vid in- och utcheckning via vårt bokningssystem Turbo, tar bokningar, telefonsamtal, kassahantering, turistinformation samt ser till att receptionen ser välkomnande och ren ut. Tjänsten kombineras med en del butiksarbete där du bland annat arbetar med kassahantering och påfyllning av varor.
Butik:
Som butiksbiträde ska du möta, välkomna och finnas till för våra gäster. Du ska ha övergripande syn på butikens helhet. I tjänsten ger du service till våra gäster vid försäljning, kassahantering samt ser till att butiken är välkomnande och ren. Du kommer dagligen hantera mottagning och upplockning av varor samt bakning av bake-off bröd.
Stugservice:
Att arbeta som stugvärd innefattar att möta och finnas till för våra gäster och se till att uthyrningsenheterna är i gott skick. Du sköter tvätt, ger städpersonal arbetsuppgifter, vattnar blommor och städar. Du ska vara uppdaterad och ha en övergripande syn över anläggningens verksamhet och dess omgivning. I tjänsten visar du din service till våra gäster vid stugskifte, städ, turistinformation samt att du är med och skapar en trivsam anläggning.
Vaktmästare:
Som vaktmästare kommer att du möta och finnas till för våra gäster och se till att området är i fint skick. Du sköter gräsklippning, markytor, plantering, strandskötsel/strandstäd, mindre reparationer och ser till att den dagliga driften fungerar. Du ska vara uppdaterad och ha en övergripande syn över anläggningens verksamhet och dess omgivning. I tjänsten visar du din service till våra gäster när du är med och skapar en trivsam anläggning.
Aktivitet:
Att jobba som aktivitetsledare arbetar du främst med vår barnklubb ”Ugils barnklubb” där du ser till att aktivera våra yngre gäster. Exempel på aktiviteter kan vara hoppborg, skattjakt, bygga sandslott, bollspel, krabbfiske och filmvisning. Du tillsammans med kollegor utifrån önskemål planerar och genomföra aktiviteter som även kan vara för vuxna.

  • Arbeta i Ugglarp